© All rights reserved. Powered by VLThemes.

De Eigentijdse Adolescent

Julia Menzen

Tegenwoordig zijn er veel jonge mensen met een minderwaardigheidscomplex. In deze serie komt naar voren dat het juist goed is om jezelf te zijn en dat het hebben van een eigen stijl geweldig is. In mijn serie komen Tessa, Sanne en Jamie naar voren. Zij zijn drie adolescenten die met veel liefde en passie hun eigentijdse stijl laten zien. Ik hoop dat anderen hierdoor geïnspireerd raken om ook hun eigen ding te doen. Want zeg nou zelf, het leven is alleen maar mooier met wat diversiteit.

Tessa Van Veen

Tessa van Veen, ook wel ‘Tessa Vayne’, haar zelfbedachte Amerikaanse social media naam. “Ik heb altijd al internationaal door willen breken en ‘Van Veen’ didn’t do the trick.” Een echte mode fanatiekeling die haar passie voor styling wil delen met de wereld.

Jamie Menzen

Dit is Jamie ‘De Menzheid’ Menzen. Tenminste, dat is hoe hij zichzelf noemt. Een flamboyante jongen die eigenlijk nergens bang voor is. Hij steekt meestal boven de mensenmenigte uit wat betreft zijn verhalen en grappen. Dit voert hij door in zijn matchende pakken en bijpassende schoenen. Niet te vergeten; zijn zakhorloge waar hij heel chique de tijd op leest.

Sanne Kok

Dit is Sanne Kok. Toen ik haar kwam fotograferen vertelde ze me dat ze niet wist als welk ‘alter ego’ ze gekleed wilde zijn. Ze had toch maar gekozen voor haar ‘goth’ look met hoge, zwarte blokhakken. Ze voelt zich echt zichzelf in de kleding die ze draagt en geeft als het ware een middelvinger naar de sociale norm wat betreft mode. 

Top