© All rights reserved. Powered by VLThemes.

Passie op wielen

Ilse Frits

Passie op wielen

Vriendschappen heb je voor het leven. Vooral in deze moeilijke tijden zoek je steun bij je vrienden en probeer je leuke activiteiten met elkaar te ondernemen. Specifieke passies kunnen mensen verbinden met elkaar en voor je het weet groeit het uit tot een hechte vriendschap. Voor deze groep autoliefhebbers geldt dat zeker: bijna elk weekend spreken ze af in hun eigen loods in Renswoude en sleutelen ze aan hun voertuigen met wielen.

Before After

“Dag en nacht kun je ons vinden in de loods. Het is echt een hangplek voor ons geworden waar we onder het genot van een biertje of een blikje energiedrank kunnen genieten van de auto’s en elkaars gemopper.”

“De sfeer is altijd erg luchtig en gezellig. Er is nooit een saai moment hier. Het ene moment hoor je ineens gescheld aan de andere kant van de loods, even later zie je weer dat sommige aan het ouwehoeren zijn met elkaar.”

“Er is altijd wel wat te doen. We zijn altijd samen bezig met verven, dingen in elkaar zetten, te schuren of te lachen met elkaar. Zelfs als je niet veel van auto’s monteren afweet, zijn er genoeg dingen te doen.”

“Ons welbekende ‘feiten- en smoezenbord’ is een persoonlijke favoriet in de loods. Elke keer als iemand een smoes bedenkt om onder iets uit te komen of iets dat wij helemaal bullshit vinden, schrijven we dit op het bord. Ook met bepaalde feitjes van iedereen doen we dit. Zo weet iedereen welke smoes of feit bij wie hoort en kan niemand er meer onderuit,” zegt Xander

Niets is te gek.

Je kan honderd procent jezelf zijn hier.

Top