© All rights reserved. Powered by VLThemes.

Noël Aalderink

Waar gaat je fotoserie over?
Nederland is hét molenland. Al honderden jaren worden molens gebruikt voor allerlei functies. Molen De Hoop in Oldebroek is een korenmolen, pelmolen en oliemolen. Wim en Willem zorgen er, onder anderen, voor dat deze molen in werking blijft. ‘Hart voor de molen’ is een fotoreportage dat het reilen en zeilen bij de molen laat zien. Met in het bijzonder de passie van molenaars Wim en Willem voor het oud-Hollandse beroep en de liefde voor de molen.

Hoe is jouw passie voor fotografie gegroeid het afgelopen half jaar?
Een half jaar geleden had ik een compactcamera die ik voornamelijk gebruikte tijdens de vakantie of een dagje/weekend weg. Voor deze minor heb ik een tweedehands spiegelreflexcamera aangeschaft. Mede dankzij de lessen van het afgelopen halfjaar, heb ik zoveel meer mogelijkheden mogen ontdekken binnen de fotografie. De functies van een spiegelreflexcamera geven ook zo’n gaaf resultaat. Waar ik voorheen mijn camera gebruikte tijdens de vakantie of een dagje/weekend weg, gebruik ik hem nu regelmatig.

Welke onderwerpen fotografeer je het liefst?
Ik fotografeer het liefste de natuur, mooie bloemen en planten. Dieren vind ik ook fantastisch! Ik hoop in de toekomst mij hierin verder te ontwikkelen en mooie plaatjes te schieten van bijvoorbeeld een hert of een vogel. Daarnaast is mijn liefde voor mensen portretteren gegroeid. Ik vind het bijzonder om iemand aan het lachen te maken en hiervan een spontaan plaatje te maken. Bijzondere momenten, bijzondere herinneringen.

Profiel
Laten we verder praten

Wat vond je van mijn fotoreportage? Ik praat graag met je verder!

Top