© All rights reserved. Powered by VLThemes.

Remi Luesink

Waar gaat je fotoserie over?
Sakina (18) woont op een groep sinds haar vijfde. Zij heeft al vaak van groep gewisseld en al vele begeleiders gehad. Zij vertelt wat er anders is aan het wonen op een groep ten opzichte van thuis wonen; er zijn vaak nieuwe begeleiders, je moet al van kleins af aan je eigen was doen en je hebt een bedtijd waar ze je aan houden. Op de groep waar zij nu verblijft, heeft zij het naar haar zin. De begeleiding is fijn en ze is bevriend met veel groepsgenoten die zij al vanuit andere groepen heeft leren kennen.

Wat is je persoonlijke link met je fotoserie?
Sakina logeert sinds haar vijfde soms in de weekenden bij ons thuis, ze gaat soms met ons mee naar familie of andere uitjes. Ook is ze wel eens met ons op vakantie geweest en spenderen we veel feestdagen met elkaar. Zo heb ik al sinds ik jong was geleerd dat niet iedereen zo’n makkelijke jeugd als ik heb gehad.

Welke onderwerpen fotografeer je het liefst?
Documentaire fotografie over hoe mensen leven of hoe zij zijn vind ik het leukste om te fotograferen. Je leert nieuwe mensen kennen die anders leven en je kan een beeldverhaal neerzetten van plekken waar mensen niet snel komen.

Profiel
Laten we verder praten

Wat vond je van mijn fotoreportage? Ik praat graag met je verder!

Top