© All rights reserved. Powered by VLThemes.

Rosa Paans

Waar gaat je fotoserie over?
De fotodocumentaire ‘Stilte voor de storm’ speelt zich af in het Haags Dierencentrum begin 2021. Deze fotodocumentaire laat zien wat de gevolgen van de grote vraag naar gezelschapsdieren zijn. In de kennels is het stil, maar de werknemers en vrijwilligers bereiden zich voor op de verwachte stroom aan binnenkomende dieren zodra de lockdown in ons land wordt opgeheven.

Wat is je persoonlijke link met je fotoserie?
Als dierenvriend en studente fotojournalistiek was ik enorm blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om bij het Haags Dierencentrum een kijkje achter de schermen te mogen nemen. Bij het maken van deze fotodocumentaire heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe het is om als stichting zo’n grote verandering door te maken. De liefde en passie die de werknemers en vrijwilligers hebben voor de dieren die bij hen binnenkomen en uiteindelijk een thuis vinden is ontzettend mooi om te zien.

Hoe is jouw passie voor fotografie gegroeid het afgelopen half jaar?
Mijn passie voor fotografie is het afgelopen jaar erg gegroeid. Ik begon zonder enige ervaring met fotografie en ik heb veel geleerd over de techniek, maar ook de ongeschreven ethische regels van de journalistieke wereld. Ik hoop dit verder toe te passen in mijn carrière voor PR en/of marketing.

Profiel
Laten we verder praten

Wat vond je van mijn fotoreportage? Ik praat graag met je verder!

Top