© All rights reserved. Powered by VLThemes.

Sabine Meulenbelt

Wat is je persoonlijke link met je fotoserie?
Ik ben “de mensen achter het prikje” gaan fotograferen. Zij zetten zich dagelijks in om om het coronavirus te bestrijden. Zelf werk ik ook voor de GGD en zie ik hoe de dynamiek op de werkvloer is. Je merkt echt dat mensen met passie en enthousiasme samenwerken in een divers team. Ik vond het inspirerend wat voor motieven ik voorbij hoorde komen van collega’s om een steentje bij te willen dragen in deze periode. Ik vond dat er wat plaats gemaakt mocht worden voor positieve dingen naast alle negativiteit omtrent het vaccineren in het nieuws. Ik voel mij, als bijna afgestudeerd verpleegkundige, maatschappelijk betrokken bij dit onderwerp, omdat ik tijdens mijn stages heb ervaren wat corona voor impact heeft gehad en nog steeds heeft.

Hoe is jouw passie voor fotografie gegroeid het afgelopen half jaar?
Mijn passie voor fotografie is dit half jaar toegenomen, doordat ik ideeën beter kan realiseren. Daarnaast heb ik geleerd op een ander level naar fotografie te kijken, door stil te staan bij het beeldverhaal wat hiermee overgebracht wordt.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Mijn inspiratie voor fotografie haal ik simpelweg uit mijn omgeving. Door de dag heen word ik geprikkeld door de dingen die ik zie. Waar ik van houd is de schoonheid zien in kleine dingen. Dit leg ik dan ook graag vast op beeld.

Profiel
Laten we verder praten

Wat vond je van mijn fotoreportage? Ik praat graag met je verder!

Top